Over ons

Mijn naam is Stephanie Dumoulin, geboren te Roeselare op 11 januari 1984.

Ik ben afgestudeerd als gediplomeerd psychiatrisch verpleegkundige aan Aleydis te Tielt in 2004. Na mijn studie ging ik aan de slag op de PAAZ afdeling van het H. Hart ziekenhuis. Ik heb daar veel bijgeleerd, maar uiteindelijk vond ik daar toch niet de voldoening die ik ervan verwachtte. Ik ging werken als thuisverpleegkundige bij Solidariteit voor het Gezin. Thuisverpleging was voor mij onbekend terrein maar het is een keuze waarvan ik nog geen seconde spijt van heb gehad! Langzamerhand werd mijn beroep ook mijn passie.

De brugopleiding naar bachelor in de verpleegkunde (A1) was mijn volgende doel. Na 3 jaar fulltime werken en studeren haalde ik in 2008 mijn bachelor diploma aan de Katho te Kortrijk.
In juli 2008 besloot ik mij te vestigen als zelfstandige thuisverpleegster.

In juni 2013 heb ik ook het diploma behaald van Medische pedicure en Podotherapie. Dit is complementair met de thuisverpleging en beantwoordt aan mijn streven naar een maximale dienstverlening.
Daarnaast school ik me ook regelmatig bij om op de hoogte te blijven van de allernieuwste technieken en toepassingen. Zo heb ik in 2010 ook mijn getuigschrift van referentieverpleegkundige wondzorg behaald. Het thuis dialyseren is ook één van mijn specialiteiten!

Ik ben lid van de kring van Zelfstandige Verpleegkundigen regio Roeselare-Tielt-Izegem en van de Vlaamse Beroepsvereniging voor Zelfstandige Verpleegkundigen.