Nuttige info

Hoe werken wij

Wij werken voor alle mutualiteiten en dit volgens de “3de betalersregeling”. Als u verzekerd bent bij een Belgisch ziekenfonds worden de kosten rechtstreeks aan deze in rekening gebracht. U betaalt dus in feite niets.

Het enige wat wij nodig hebben is een kleefvignet en een voorschrift van de huisarts of specialist betreffende de geleverde prestaties.

Voor alle verpleegkundige zorgen is een voorschrift vereist behalve voor hygiënische zorgen. Deze aanvraag wordt rechtstreeks aan uw mutualiteit overgemaakt, dewelke ons vergoed voor de geleverde prestaties. De frequentie van deze zorgen zijn afhankelijk van de score via de Katz-schaal (bepalingen van het RIZIV).

Bij een eerste bezoek wordt alles besproken qua uren, frequentie, nodige materiaal…. Voor de medicijnen en het wondzorgmateriaal zorgt de patiënt zelf. De thuisverpleegkundige zorgt voor de rest (vb.: spuiten, naalden, pincetten,…)

Indien de patiënt volledig afhankelijk is kunnen we beroep doen op materiaal bv tillift, ziekenhuisbed, urinaal, bedpan, dit alles zodat de patiënt zo lang mogelijk thuis kan blijven en/of om het comfort te verhogen.

Regio’s

kaart

Wij werken in de regio’s Groot-Roeselare:

Rumbeke
Roeselare
Oekene

Ook de randgemeenten zoals Kachtem en Izegem behoren tot ons werkgebieden

 

Welke ziekenfondsen betalen een voetverzorging terug?

Bij volgende ziekenfondsen heb ik een erkenning voor de terugbetaling van uw pedicurebehandeling. De terugbetaling varieert van ziekenfonds tot ziekenfonds. Voor meer info kunt u terecht bij mij, uw ziekenfonds of klik op onderstaande link.

partena vlaamsneutraalziekenfonds lmLogo-Bond-Moyson-rgb_png-300x204  cmlogo